Leuke dingen doen met DIO

Hieronder komt een opsomming van alle activiteiten die binnen onze club plaatsvinden.

November 2017

 


Jumbo- GROTE CLUBACTIE Jumbo- GROTE CLUBACTIE - vrijdag 15 september 2017

GROTE CLUBACTIE !!!! Z&PC DIO doet mee aan de Grote Clubactie 2017! Helpt u mee aan een mooie opbrengst voor onze club? Hiermee organiseren we sportieve en gezellige activiteiten voor de leden en vrijwilligers.

Loten kunnen gekocht worden bij de zwemmers en waterpoloers met verkoopboekjes. En loten zijn ook online te koop via: https://clubactie.nl/actie/ZwemenWaterpoloclubDIO

Jumbo-Clubkas Jumbo-Clubkas - dinsdag 14 maart 2017

Beste zwemmers en waterpoloers,

Z&PC DIO doet mee aan de 'Spek de kas van de club' actie van de Jumbo aan de Kerkwerve en de Geerkade.

 

Hoe werk de actie?

Doe je boodschappen bij de Jumbo? In de periode van 15 maart tot en met 15 april 2017 krijg je voor iedere 10 euro aan boodschappen een waardepunt. Dit waardepunt kun je in de winkel of via Facebook doneren aan een vereniging naar keuze.

Aan het einde van de actie ontvangt iedere deelnemende vereniging een sponsorbedrag afhankelijk van het aantal waardepunten dat aan de vereniging is gedoneerd. Dus hoe meer waardepunten, hoe hoger het sponsorbedrag! 

 

Doe ook mee!

We hopen een mooi bedrag op te kunnen halen voor de vervanging van materialen en het organiseren van activiteiten voor de zwemmers en waterpoloers. Alvast bedankt voor de waardepunten en geef de tip door om te stemmen op Z&PC DIO!

Met vriendelijke groeten,

Z&PC DIO - Activiteitencommissie

 

Bekijk hier de actievoorwaarden

 

Update:

Bij de clubkas actie van Jumbo, hebben we een totaalbedrag van 807,15 euro bij elkaar weten te krijgen. Dit bedrag kunnen we als vereniging goed gebruiken voor de nieuwe clubkleding en diverse activiteiten. Iedereen die voor ons heeft gespaard, willen we bedanken!

Scholen waterpolotoernooi Scholen waterpolotoernooi - zaterdag 29 oktober 2016

Op zaterdag 29 oktober 2016 organiseert Z&PC DIO weer het waterpolotoernooi voor basisscholen. Alle scholen uit Etten-Leur zijn uitgenodigd om mee te doen in zwembad De Banakker.

Hoe gaat het toernooi?
In de Banakker spelen de groepen 6,7&8 tegen elkaar. Jongens en meisjes spelen in gemengde teams tegen andere teams. Ook als kinderen nog nooit waterpolo hebben gespeeld, kunnen ze prima mee doen. Wel moeten ze hun zwemdiploma A hebben.

Wat moet je kunnen?
Je hebt alleen een A-diploma nodig. Z&PC DIO zorgt voor een coach. Je coach legt je alles uit, dus je hoeft niets van waterpolo te weten.

Hoe geef je je op?
Je kunt je rechtstreeks aanmelden bij Z&PC DIO door te mailen naar info@dioweb.nl of te bellen met Mathieu Goossens op 06-10244898.

Wat kost het?
GRATIS. Hiervoor krijg je een fantastische sportieve middag, toegang tot het zwembad, drinken en een herinneringscertificaat. Voor de winnende teams zijn er leuke prijzen!

Wat zijn de begin- en eindtijden?
Het toernooi begint om 15:00 uur en de eindtijd hangt af van het aantal teams dat deelneemt. We verwachten rond 20:30 klaar te zijn met het toernooi. Neem daarom wel wat te eten mee voor tussen de wedstrijden!

Mag je supporters meenemen?
Natuurlijk! Voor hen is er koffie te koop aan het bad en de kantine is open.

Wat als ik het leuk vind en ook eens een echte waterpolotraining wil proberen?
Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen met de jeugdtraining. Dat kan op woensdag van 19:00 uur 20:00 uur en op zondag van 10:00 tot 11:00 uur.

Vragen?
Alle vragen kun je stellen aan Mathieu Goossens (06-10244898) of mailen naar info@dioweb.nl.

WaterpoloŽrs gezocht! WaterpoloŽrs gezocht! - donderdag 16 juni 2016

Ben jij tussen de 9 en 14 jaar? En vind je een balspel en zwemmen leuk? Dan zal ook jij waterpolo keigaaf vinden! Waterpolo is een teamsport. Samen spelen daar gaat het om. Samen proberen om meer doelpunten te maken dan de tegenstander. Waterpolo is een sport voor jong en oud.

We kunnen bij onze jeugdteams nog een paar enthousiaste waterratten gebruiken! Lijkt het je wat? Dan kun je gewoon een paar weken op proef meedraaien.

Je kunt elke woensdag van 19:00 tot 20:00 uur in zwembad 'De Banakker' instappen en op zondag van 10:00 tot 11:00 uur.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mathieu Goossens (06-10244898) of klik hier voor meer informatie.

Actuele informatie

Wat doe jij na je zwemdiploma?

Agenda

Lidmaatschap
loading