Ballen in het water

WATERPOLO… een spetterende teamsport voor jongens en meisjes!
Waterpolo is een leuke sport. Een soort handbal, maar dan in het water. Als je goed kunt zwemmen en een balspel leuk vindt, dan zal ook jij waterpolo "keigaaf" vinden. Waterpolo is een teamsport. Samen spelen daar gaat het om. Samen proberen om meer doelpunten te maken dan de tegenstander. Waterpolo is een sport voor jong en oud. Natuurlijk is het goed om al jong met een sport te beginnen. Maar ook als je al wat ouder bent, kun je best nog met waterpolo beginnen. 

Balvaardigheidstraining (iedere zondag)
Deze training staat geheel in het spelen met de bal in het water. Trainingen worden gegeven in het instructiebad, zodat je gewoon kan blijven staan en het hierdoor niet te zwaar wordt. 

Om te werken aan je conditie en zwemtechniek, biedt Z&PC DIO jeugdleden tot en met 10 jaar de mogelijkheid om naast de balvaardigheidtraining ook de zwemtrainingen op woensdag en vrijdag te volgen. Hiervoor wordt geen extra contributie gevraagd.

Waterpolotraining (iedere zondag en woensdag)

Tijdens deze training wordt gewerkt aan jouw conditie, baltechniek, leer je verdedigen  en aanvallen. Ook worden tijdens deze training een aantal oefenpartijtjes gespeeld. De trainingen zijn altijd erg leuk, maar wel intensief. Het is daarom belangrijk dat je goed kan zwemmen. Onze trainers kunnen dat goed beoordelen.

Ga je het proberen?

Heb je interesse?? Dan kun je gewoon twee keer ‘op proef’ meedoen aan onze trainingen. Daarna beslis je pas of je door wilt gaan. Je stapt aan het begin van een training naar een van onze trainers toe en zegt dat je eens een paar keer wilt komen kijken of waterpolo wat voor jou is. De trainer zorgt er dan wel voor dat je lekker mee kunt gaan doen.

Je kunt elke woensdag van 19:00 - 20:00u in zwembad De Banakker ‘instappen’ en op zondag van 09:00 - 10:00u.

Kom op, doe eens een paar keer mee! Je zult zien hoe leuk het is.

Wil je meer informatie?  Neem dan contact met Johan Meeusen voorzittertcp@gmail.com

Actuele informatie

DIO durf jij het aan?

Agenda

  1. 31-10-20 GROTE CLUBACTIE
Lidmaatschap
loading